04.11.2021-11:11 (Son Güncelleme:04.11.2021-11:31)


1

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon karşısında 4-0'lık bir mağlubiyet aldı. Maçın ardından Sporting Teknik Direktörü Ruben Amorim'den dikkat çekecek açıklamalar geldi.



2

Sporting Lizbon teknik direktörü Ruben Amorim, temsilcimiz Beşiktaş karşısında aldıkları 4-0' lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Teknik adamın yaptığı açıklamalar ses getirdi. Portekizli teknik adam Beşiktaş maçının ardından, "Türkiye'de yaşadığımız saha içi zorlukları burada yaşamadık. Topa sahip olma süremiz daha uzundu. Sahadaki herkesin hareketli olması sevindiriciydi.''



3

''Oyunu daha iyi kontrol ettik. Oyuncu değişikliklerinden sonra ikinci yarıda kalitemizi kaybettik ama galibiyeti sonuna kadar hak ederek farklı kazandık"



4

Gruptan çıkmak anlamında Dortmund'un da yenilmesiyle umutlandıklarını aktaran Sporting'in çalıştırıcısı Ruben Amorim, ''Dortmund maçında neler olacağı bizim elimizde. Yorgun oyuncularımız var, ilk yarıdan sonra onu da hissettik. Yorgunluk olduğu için tempo düştü belki bazı oyuncuları yedek tutabilirdik ama bu maç geride kaldı.''



5

Portekizli teknik adamın Beşiktaş galibiyetiyle ilgili yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti.



6

Portekizli teknik adam Ruben Amorim'in Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş hakkında yaptığı açıklamalar özellikle Portekiz basınında geniş yer buldu. Teknik adamın açıklamaları Portekiz medyasında ses getirdi. Ayrıca Portekiz'de Sporting'in, Beşiktaş karşısında aldığı 4-0' lık galibiyete de geniş yer verildi. Oynanan mücadelenin yankıları sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR