19.10.2021-16:50 (Son Güncelleme:19.10.2021-17:12)


1

Trabzonspor'da son zamanlarda gösterdiği performansla büyük ses getiren Anastasios Bakasetas ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Futbolcuyla Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Trabzonspor, Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna adeta fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Bordo mavili takım, ligde geride kalan 9 haftayı namağlup lider olarak bitirdi ve son olarak lider Fenerbahçe'yi kendi evinde 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Takımın deneyimli teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig'de 21 maçtır yenilgi yüzü görmeyen bordo mavililer, son olarak geçtiğimiz sezon sahasında Aytemiz Alanyaspor'a kaybetmişti.



3

Trabzonspor'un yakaladığı bu başarıda şüphesiz Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas'ın etkisi büyük. Yunan on numara gösterdiği performansla takımını adeta sırtlıyor. Futbolcu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sporting Lizbon'un futbolcu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Süper Lig'de fırtına gibi oynayan Bordo Mavililerin yıldız futbolcusuyla Portekiz'in güçlü ekiplerinden Sporting Lizbon'un ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre siyah beyazlıların Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Sporting Lizbon'un, Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas için resmi teklif hazırlığında olduğu aktarıldı.



5

Bordo mavililerin ligde kazandığı 21 puanın 17'sinde imzası bulunan Yunan futbolcu, bu sezon 13 karşılaşmada 7 gol attı ve 3 asist yaparak en iyi sezon başlangıcına imza atmayı başardı.



6

Anastasios Bakasetas sergilediği performansla Trabzonspor takımında vazgeçilmez futbolculardan birisi haline geldi. Ayrıca futbolcu Trabzonsporlu taraftarların gönlünde adeta taht kurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR