19.10.2021-15:45 (Son Güncelleme:19.10.2021-16:08)


1

Galatasaray'ın eski stoperi Koray Günter ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. 27 yaşındaki futbolcuyla Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'in ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Geçtiğimiz transfer sezonunda ismi Süper Lig ekipleriyle anılan fakat kariyerine İtalya Serie A ekiplerinden Hellas Verona'da devam eden 27 yaşındaki stoper Koray Günter ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.



3

2014 yılında sarı kırmızılılarda forma terleten 27 yaşındaki futbolcu için Fransa'nın önde gelen haber kaynaklarından 'Foot Mercato' tarafından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.



4

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'in Koray Günter'i transfer etmek istemesi Fransa'da manşetlere taşındı. 'Rennes Koray Günter'i istiyor' başlığıyla manşete taşınan haberde; Fransız temsilcisi Rennes'in savunma bölgesinde merkezi bir defans futbolcusu transfer etmek istediği bilgisi verilirken, hedefte yer alan ismin ise Koray Günter olduğu aktarıldı. Rennes'in bu transfer için ilk hamleyi yaptığı aktarıldı. 27 yaşındaki futbolcu için Verona kulübünden bildi istendiğinin altı çizildi.



5

Bu sezon İtalya'da 9 maça çıkan Koray Günter, 1 gol attı. 743 dakika ise sahada kaldı. Koray Günter, Hellas Verona'da gösterdiği performansla Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'in transferde gözde hedefi haline geldi. Futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



6

Koray Günter, Galatasaray ile pek çok kez kupa sevinci yaşadı. Futbolcu 2014 yılında transfer olduğu sarı kırmızılılarda 2 kez Türkiye Şampiyonlu'ğu 3 kez Türkiye Kupası kazanma sevinci ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR