19.10.2021-14:23 (Son Güncelleme:19.10.2021-14:39)


1

Transferde adı Beşiktaş ile geçen Fransız yıldız, Samuel Umtiti'den transferine ilişkin önemli açıklamalar geldi.



2

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yaşadığı sakatlıklarla hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde eksik kadro ile mücadele veriyor. Kadrosunda yoğun bir şekilde sakat futbolcular barındıran takımda Sergen Yalçın şimdiden transfer için yönetimden çalışmalara başlanılmasını istedi. Bu anlamda siyah beyazlılarda transfer için yoğun bir mesai başladı.



3

Ocak ayı transferleriyle kadrosunda alternatifleri güçlendirmek isteyen siyah beyazlılar, bazı önemli yıldızları gözüne kestirmişti. Beşiktaş'ın defans bölgesi için Barcelona'nın yıldız futbolcusu Samuel Umtiti ile de ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Beşiktaş'ın transferde gözüne kestirdiği yıldız futbolcuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.



4

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Samuel Umtiti, transfer döneminde siyah beyazlıların gündeminde yer almıştı. Katalan ekibinde istediği forma şansını bulamayan ve takımdan kopma noktasına gelen Fransız stoper Samuel Umtiti transfer konusunda sessizliğini bozdu.



5

Mundo Deportivo'ya röportaj veren Samuel Umtiti yaptığı açıklamada, "Başkanla konuştuktan sonra ağladım, ben Barça'yı seviyorum. Fiziksel olarak ilk geldiğim zamandan bile daha iyi durumdayım ve bana bir fırsat verilmesini umuyorum" şeklinde ifadelere yer verdi. Futbolcunun yaptığı bu açıklamalar Beşiktaş taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.



6

Yeni sezonda Barcelona formasıyla hiç forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, son maçını geçen sezon 2021'in Mayıs ayında ligde Eibar'a karşı oynanan lig maçında oynamıştı. 2016'da Lyon'dan 25 milyon euroya transfer olan 27 yaşındaki stoperin adı geçen sezonun sonundan bu yana siyah beyazlılar ile anılıyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR