19.10.2021-13:42 (Son Güncelleme:19.10.2021-13:58)


1

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ligin ilk kaftalarında Brezilyalı yıldız Marcao ile tartışma yaşamıştı. Kerem Aktürkoğlu'nun, Marcao ile yaşadığı olayın ardından futbolcunun performansında ciddi bir düşüş olduğu görülüyor.



2

Süper Lig'in ilk haftalarında Galatasaray ile Giresunspor arasında oynanan karşılaşmaya Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile Brezilyalı yıldız Marcao arasında yaşananlar adeta damga vurmuştu. İkili arasında yaşanan olaylar çok büyük yankı uyandırmıştı. Marcao, genç yıldıza saha içerisinde saldırmış ve Galatasaraylı futbolcular ikiliyi zor ayırmıştı. Yaşanan bu olaylar gündeme bomba gibi düşmüştü.



3

Yaşanılan bu gelişmelerin ardından Brezilyalı yıldız Marcao uzun süreli bir ceza yemişti. Sahalardan uzun süre uzak kalan futbolcu, yakın zamanda 22 yaşındaki genç yıldız Kerem Aktürkoğlu'ndan da özür dilemişti. Fakat Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yaşanan bu olayların ardından çarpıcı gerçek ortaya çıktı.



4

Süper Lig'de son 3 maçını da kazanarak zirve yarışında yeniden söz sahibi olmak isteyen sarı kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu sıkıntısı başı çekiyor. Son olarak Süper Lig'de Konyaspor maçında çok kötü bir futbol sergileyen genç yeteneğin sürekli düşen performansı moralleri bozuyor.



5

Sezona fırtına gibi başlayan 6 Avrupa maçında 2 gol atarak 3 asist yapan genç yetenek, Brezilyalı Marcao'dan tokat yediği Giresunspor deplasmanında sonra kendisine gelemedi.



6

Kerem Aktürkoğlu, Giresunspor maçından sonra sahaya çıktığı 10 karşılaşmada 1 gol atarken asist ise yapamadı. Yıldız futbolcunun olayın psikolojik etkisinden kurtulamadığı aktarılıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun bu performansının takımın teknik direktörü Fatih Terim'in de moralini çok bozduğu aktarıldı. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'in de futbolcuyla kendisine gelmesi için özel olarak görüştüğü öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR