Spor Toto 1. Lig playoff eşleşmeleri

Spor Toto 1. Lig'de oynanan maçlardan sonra eşleşmelerin nasıl olacağı, vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer aldı. Peki, Spor Toto 1. Lig playoff eşleşmeleri nasıl oldu? Merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

20.05.2022-23:05 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-23:05) Spor Toto 1. Lig playoff eşleşmeleri

Spor Toto 1. Lig'de oynanan maçlardan sonra eşleşmelerin nasıl olacağı, vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer aldı. Bu konu hakkında bir çok kişi İnternet üzerinden araştırmalar yapmaya devam ederken, eşleşmeler sonunda belli oldu. 

Bandırmaspor - Eyüpspor

Spor Toto 1. Lig playoff eşleşmeleri nasıl oldu?

Sabırsızlıkla beklenen Süper Lig eşleşmeleri belli oldu. Spor Toto 1. Lig'de yapılan maçlardan sonra Süper Lig playoff eşleşmeleri netleşti. 

Eyüpspor, Balıkesirspor'u deplasmanında 3-0 mağlup etti. Eyüpspor'un gollerini 6. dakikada atan futbolcu Mete Kaan Demir, 37. dakikada atan Caner Hüseyin Bağ ve 75. dk Jesse Sekidika gol atarak başarıya ulaşmış oldu. Eyüpspor bu sayede sezonu 6. olarak bitirmiştir.

İstanbulspor - BB Erzurumspor

BB Erzurumspor, Denizlispor'a deplasmanda 4-0 yenilmiştir. Denizlispor'un gollerini ise, 19. dakikada Oğuz Yılmaz, 25. dakikada Gökhan Süzen, 42. dakikada Ömer Şişmanoğlu ve 90+3. dakikada Okan Derici atmıştır. BB Erzurumspor, bu sonuç karşısında sezonu 5. sırada olarak bitirmiştir.

İstanbulspor ise Bandırmaspor ile 0-0 berabere kalmıştır. 

Bu sonuçlardan sonra playoff eşleşmeleri netleşmiştir. Eşleşmeler ise şu şekilde geçmektedir.

Bandırmaspor - Eyüpspor

İstanbulspor - BB Erzurumspor

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal