Antalyaspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Antalya GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de Galatasaray sezonun son maçında Antalyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın özetini izlemek isteyen futbol severler ise internet üzerinden Antalyaspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Antalya GS youtube geniş özeti ve maçın golleri terimleri sorguluyor. Maç özeti için haberimize göz atabilirsiniz.

20.05.2022-21:28 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-09:49) Antalyaspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Antalya GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 38. hafta maçında sezonun son karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda ligin en formda ekiplerinden biri olan Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Nuri Şahin yönetiminde muhteşem bir çıkış yakalayan Antalyaspor, taraftarı önünde oynadığı Galatasaray karşılaşmasında sahadan beraberlikle ayrılarak ligdeki yenilmezlik serisini 16 maça yükseltti ve kulüp rekorunu kırmayı başardı. Konuk ekip Galatasaray ise hayal kırıklığı ile geçen sezona beraberlikle nokta koyarak kapattı.

Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman oynandı?

Spor Toto Süper Lig’de 38. hafta karşılaşması olan Antalyaspor Galatasaray maçı 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 20.00’de Antalya Stadyumu’nda oynandı. Taraftarlar bu kritik karşılaşmayı Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak takip etti.

Antalyaspor Galatasaray maçı hakemi kim oldu?

Antalyaspor Galatasaray maçında hakem Yasin Kol görev aldı. Kol’a Abdullah Bora Özkara ile Mehmet Salih Mazlum yardımcı hakem olarak eşlik etti.. Özgür Yankaya ise karşılaşmanın VAR hakemi oldu.


Kulüp rekorunu kırdılar!

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in son haftasında oynadığı Galatasaray karşılaşmasında da sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak ligdeki yenilmezlik serisini 16 karşılaşmaya yükselterek Teknik Direktör Nuri Şahin yönetiminde kulüp rekorunu kırdı.

Domenec Torrent’in son maçı mıydı?

Galatasaray’da hayal kırıklığı ile geçen sezonda belki de kulüp tarihinin son karşılaşmasına çıkan İspanyol teknik adam Domenec Torrent Antalya’da sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Antalyaspor Galatasaray 11'ler:

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Naldo, Güray Vural, Fernando, Fredy, Ndao, Luiz Adriano, Doğukan Sinik, Haji Wright.

Galatasaray : Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Patrick Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Erick Pulgar, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis.

Antalyaspor Galatasaray maçı özeti maç bitiminden hemen sonra Bein Sports’un internet sitesinde olacak.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal