Ufuk Yanar Kimdir? Nasıl Öldü

Ufuk Yanar kimdir? Ufuk Yanar nasıl öldü? Ufuk Yanar motor kazası? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

31.05.2018-22:58 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-22:46) Ufuk Yanar Kimdir? Nasıl Öldü

Ufuk Yanar eski profesyonel basketbol oyuncusudur. 1981 doğumlu olan oyuncu 2017 yılında geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmiştir.

1981 yılında dünyaya gelen Ufuk Yanar Ülkerspor altyapısından çıktıktan sonra Pınar Karşıyaka, Tekelspor, İBB ve İTÜ'de basketbol oynadı. Yanar'ın kullandığı motosikletin bir otomobille çarpışması neticesinde ünlü basketbolcu hayatını kaybetti.

İşte arkadaşlarının anlatımıyla Ufuk Yanar;

Hayat dolu bir insandı o. Herkesin yardımına giderdi. Yakın olması da lazım değil. Yanar hep oradaydı. Kardeşlik için kan bağı lazım değildir. Ufuk Yanar da benim için öyleydi. Ailesi ailem oldu. Benim annem babam yok ancak Gülseren Anne’ye “Anne” dedim.

Erdemir’de oynarken ağır bir sakatlık yaşadım. Ameliyat olmam lazımdı. İki gece hastanede yanı başımda kaldı. Onlardan birinde çok şiddetli bir ağrıyla uyandım. Dedim ki Ufuk’a, “Ben dayanamıyorum.” Yanar, biraz deli dolu bir insandır. Gece 3’te hemşireler başka ilaç vermeyi kabul etmeyince ikna etmeye uğraştı onları uzun uzun. En sonunda “Hayır, bu iğneyi yapacaksınız, yolu yok, benim arkadaşımın ağrısını dindireceksiniz” diyerek bir şekilde yaptırdı o iğneyi. Uyumamı sağladı.

Kepez’de oynuyorduk bir defasında da… Meydan okumak önemliydi onun için. İkimiz de kısa saçlıydık, “Saçları kesmeyelim, ilk kesen kaybeder” dedi. Bir ay oldu, iki ay oldu, saçlar uzadı, şapkayla çıkar olduk sokağa. Ona her şey yakıştığı için kafası rahattı ancak kıyamadı bana da; birlikte oturduk berber koltuğuna, orada bile aynı anda kestirdik saçları. Burada anlatamayacağım ancak daha ne iddialara girdik birlikte ki sırtımdaki bir dövme bile onların neticesidir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal