Roberto Duran Kimdir?

Roberto Duran hayatı? Roberto Duran kimdir? Roberto Duran eşi? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

31.05.2018-22:23 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-22:15) Roberto Duran Kimdir?

Roberto Duran; 1968 senesinde profesyonel boksa başlayıp 2002 senesine dek ringlerde mücadele eden, beş ayrı siklette mücadele etmiş, harika bir boksördür. Birçok boks eleştirmeni tarafından tüm dönemlerin en büyük hafif siklet boksörü olarak ifade edilir. Yumruklarının sertliği sebebiyle boks camiasında ‘taştan eller’ olarak bilinir.

‘Çocukken açtım. Artık aç olmak istemiyorum. Sahip olduklarım ile eğlenmek istiyorum.’

Hands of Stone, dünyaca ünlü şampiyonun çocukluğu, evliliği ve sosyal yaşamından bahsederek yaşamından kısa bir kesit gösteriyor. Yönetmen Jonathan Jacubowicz, Roberto Duran’ın hayatını anlatırken filmin büyük kısmını dramatik sahnelere vermiş. Boks sahneleri harika kurgulanmış ve karşılıklı yumruklaşmayla kısıtlı olmamış, boksörlerin tarzlarını gösteren sahnelere yer ayrılarak seyircinin karşılaşmaları daha kolay anlaması münkün kılınmış. Duran’ın mücadelelerinin Panama için neler hissettirdiğini ve boks karşılaşmalarının coşku dolu ortamı başarıyla aktarılmış.

Roberto Duran‘ı oynayan aktör Edgar Ramirez‘in iyi bir boks eğitimi görerek rolüne çok iyi hazırlanmış olduğunu kolayca fark edebilirsiniz. Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, ünlü antrenör Ray Arcel‘i oynarken her daim görmeye alışık olduğumuz doğal ve basit oyunuyla seyircileri filmin içine çekiyor. Ünlü şampiyon Sugar Ray Leonard‘ı oynayan R&B/Hip Hop sanatçısı Usher Raymond ise üstün dans yeteneği ile rolünün hakkını vermeyi bilmiş.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal