'Türk Milli Takımını Çok Beğeniyorum'

Aytemiz Alanyaspor’un yıldız oyuncusu Tasos Bakasetas, Türkiye Milli takımı hakkında açıklamalarda bulundu.

30.01.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-16:30) 'Türk Milli Takımını Çok Beğeniyorum'

Aytemiz Alanyaspor’un yıldız oyuncusu Tasos Bakasetas, Türkiye Milli takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu Merih Demiral’ın sakatlığına çok üzüldüm dedi.

İşte o açıklamalar:

Yunanistan Milli Takımı olarak EURO 2020'ye gidemiyoruz. Biz de takım içerisinde her takımda olabilecek problemler yaşadık. Fakat biz de bir değişim içerisindeyiz. Özellikle son 3-4 maçımızda yeni hocamızla güzel işler başardık. Bizler Milli Takım oyuncuları olarak çok çalışacağız. Eski Yunanistan Milli Takımı'nı Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupaları'na katılımını sağlamak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız.

Türki Milli Takımı'nı gerçekten çok beğeniyorum. Beraber oynadığımız oyuncular var. Hem yakından tanıdığımız Merih Demiral var. Tabi kendisi Milli Takım için büyük kayıp oldu. Çünkü kendisi elit seviyeye sahip kalitede bir oyuncu. Sakatlığı bizi gerçekten üzdü aslında. Fakat Milli Takım iyi bir jenerasyona sahip. İyi bir futbol oynuyor. Kendilerini 2020'de izleyeceğim. Dikkatle takip edeceğim. Türk Milli Takımı'nın gruptan çıkıp daha çok yol alacağına inanıyorum.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal