Trabzonspor’un Yıldızlarından Türkiye’ye Destek!

Trabzonspor'un yıldız oyuncularından Jose Sosa, Joao Pereira ve Juraj Kucka, Türkiye'nin EURO 2024 adaylığına destek verdi.

05.06.2018-10:46 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-10:47)

Bordo mavili takımın yıldız isimlerinden Sosa, Pereira ve Kucka EURO 2024'ün Türkiye'de gerçekleşmesi gerektiğini belirtti.

Arjantinli yıldız Sosa, Türkiye'deki futbol sevgisine vurgu yaparak, "EURO 2024, Türkiye'de yapılmalı çünkü futbol tutkusu çok yüksek olan bir ülke. Trabzon, çok güzel bir kent ve taraftarlar çok çılgın. Buradaki herkes futbola aşık." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin tarihi bir ülke olduğunu ifade eden Portekizli yıldız Pereira ise, "Türkiye'de gezip görülecek çok fazla yer bulunuyor. Trabzon'daki Sümela Manastırı ve İç Anadolu'daki Kapadokya kesinlikle görülmesi gereken yerler. Aynı zamanda İzmir ve Antalya gibi yazlık bölgeler de var." şeklinde konuştu.

Slovak orta saha Kucka da Türkiye’deki futbol sevgisine değinerek, "EURO 2024, bence Türkiye'de yapılmalı çünkü burada futbol bir tutku. Trabzon, çok güzel bir kent. Taraftarları çok çılgın fakat güzel anlamda çünkü hepsi futbola aşık." yorumunda bulundu.

Trabzonspor'a geride bıraktığımız sezon başında katılan Jose Sosa, bordo mavili formayla Spor Toto Süper Lig'de 25 karşılaşmaya çıkarken bu karşılaşmalarda 3 kez arkadaşlarını golle buluşturdu. 

Jose Sosa gibi bordo mavili ekibe geride kalan sezon başında transfer edilen Slovak yıldız Juraj Kucka, Spor Toto Süper Lig'de 25 karşılaşmada forma giydi ve bu karşılaşmalarda 3 gol 6 asistlik bir performans sergiledi.

Geride kalan sezonda Trabzonspor formasıyla 2.sezonunu geçiren Portekizli sağ bek Joao Pereira da Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 31 karşılaşmada 2 gol ve 4 asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal