Terim Orta Sahaya Galli Yıldızı İstiyor!

Gelecek sezon hem Avrupa’da hem de ligde başarılı olmak isteyen Galatasaray’da transfer çalışmaları sürerken, Fatih Terim’in orta saha adayları arasında Premier Lig’den yıldız bir oyuncu yer alıyor.

05.06.2018-10:36 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-10:32) Terim Orta Sahaya Galli Yıldızı İstiyor!

Galatasaray’da yönetim, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, tecrübeli teknik adamın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City forması giyen orta saha oyuncusu Joe Allen'ı kadrosunda görmek istiyor.

Sarı kırmızılı idarecilerin ilerleyen günlerde İngiliz takımının yöneticileriyle bir araya geleceği ve transfer konusunu masaya yatıracağı bildirildi. Galatasaray, geride kalan sezonun devre arasında Stoke City’ye gönderdiği N'Diaye'nin takımdan ayrılmasının ardından o mevkiye iyi bir oyuncu bakıyor.

Orta sahanın ortasında forma giyen Joe Allen tam bir beyin görevini taşıyor. Ayrıca çalışkanlığı ve top tekniği sebebiyle İngilizler'in 'Galli Pirlo' diye lakap taktığı Allen'ın takımıyla olan kontratı 2021 yılında bitiyor.

Joe Allen, geride bıraktığımız sezon Stoke City formasıyla Premier Lig’de 36 karşılaşmada görev aldı. Galli oyuncu bu karşılaşmalarda 2 kez fileleri havalandırırken 6 da asist kaydetti. Yıldız oyuncu, Galler Milli Takımı'nda ise 42 karşılaşmada 2 kez gol sevinci yaşadı.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal