Trabzonspor Sezonu Açtı!

Trabzonspor, 2018-2019 sezonu için ilk antrenmanını yaptı.

27.06.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-09:53) Trabzonspor Sezonu Açtı!

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanan bordo mavili oyuncular, yaklaşık 1 saatlik hafif tempolu bir antrenman gerçekleştirdi.

Teknik direktör Ünal Karaman idaresinde 2018-2019 futbol sezonu için ilk antrenmanına çıkan bordo mavililerin antrenmanında 20 futbolcu yer aldı.

Antrenmanda Onur Recep Kıvrak, Uğurcan Çakır, Joao Pereira, Mustafa Akbaş, Hüseyin Türkmen, Hasan Batuhan Artarslan, Matus Bero, Fabian Castillo, Abdülkadir Ömür, Olcay Şahan'ın dışında geçtiğimiz sezon pilot takım 1461 Trabzon'a kiralanan Furkan Taş, Ali Han Tunçer, Yüksel Şişman, Murat Cem Akpınar, Adana Demirspor'a kiralanan Abdulkadir Parmak, Samsunspor'a kiralanan Muhammet Beşir, Karabağ'a kiralanan Ramil Sheidaev, Kardemir Karabükspor'a kiralanan Luis Ibanez ve altyapıdan Ahmet Hakan Sevinç ile Cafer Tosun hazır bulundu.

Geride kalan sezonda Almanya'da geçirdiği ameliyattan ötürü izinli olan Burak Yılmaz ile milli takım kamplarına giden Yusuf Yazıcı, Juraj Kucka ve Filip Novak idmanda yer almadı. Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda bulunan Ogenyi Onazi ile geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Aytaç Kara da izinli olmaları nedeniyle antrenmanda yer almadı.

Hugo Rodallega, Jose Sosa ve Esteban Alvarado'nun ise izinsiz olarak idmana katılmadıkları ifade edildi.

TARAFTARLARDAN İLK ANTRENMANA DESTEK

Trabzonspor'un ilk antrenmanında bordo-mavili taraftarlar, takımlarına destek verdi.

İdmandan önce bir grup taraftar teknik direktör Ünal Karaman'a çiçek verirken, antrenman esnasında da taraftarlar, bulundukları tribüne takımlarını çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal