Beşiktaş Yeni Sezona Merhaba Dedi!

Beşiktaş, 2018-2019 futbol sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

27.06.2018-09:45 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-09:43) Beşiktaş Yeni Sezona Merhaba Dedi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelen siyah-beyazlı futbolcular, teknik direktör Şenol Güneş idaresinde 2018-2019 sezonunun ilk antrenmanına çıktı.

Siyah beyazlı ekipte izinli olan Adriano Correia, Oğuzhan Özyakup, Gary Medel, Ryan Babel ve Alvaro Negredo antrenmanda yer almadı. Ülkelerinin milli takımları ile 2018 Dünya Kupası'nda mücadele eden Ricardo Quaresma, Pepe ve Domagoj Vida da siyah beyazlı takımın ilk etap çalışmalarında yer alamayacak.

Geride kalan sezonu farklı kulüplerde kiralık olarak geçiren ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Denys Boyko ve Aras Özbiliz de antrenmanda yer almadı.

İlk idmanda yer almayan futbolculardan Negredo, 28 Haziran Perşembe günü İstanbul'a gelerek çalışmalara dahil olacak. Babel, Oğuzhan, Adriano ve Medel ise Slovakya'daki kampta takıma katılacak.

ANTRENMANA YENİ TRANSFER DORUKHAN DA KATILDI

Beşiktaş’ın Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz de antrenmanda yer aldı.

Öte yandan siyah beyazlıların genç oyuncuları Erdem Seçkin, Süleyman Selak, Mertcan Açıkgöz, Ege Atlan ve Marlon Bülent Üçüncü de antrenmanda hazır bulundu.

Geçtiğimiz sezonu farklı takımlarda kiralık olarak geçiren Matej Mitrovic, Orkan Çınar ve Sedat Şahintürk de takımla çalışan isimler oldular.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal