Suat Kaya'dan Derbi Yorumu!

Dev derbi öncesi Galatasaraylı eski futbolcu Suat Kaya, açıklamalarda bulundu.

22.02.2020-15:12 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-15:05) Suat Kaya'dan Derbi Yorumu!

Süper Lig’in 23. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi Galatasaraylı eski futbolcu Suat Kaya, açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Galatasaray haftalardır kazanıyor ve bir seri devam ediyor. Sarı- kırmızılı ekip seriye devam etmek istiyor. Aynı zamanda son 3 maçta 8 puan kaybetmiş bir Fenerbahçe var. Sarı-lacivertli ekip de sünger çekip ezeli rakibi karşısında 3 puan alarak yoluna devam etmek istiyor. Zor bir maç bizi bekliyor. Önce kazasız bir maç temenni ediyorum.

Beraberlik olmayan bir maç bizi bekliyor. Terim kuvvetli bir orta saha kurmayı planlıyor. Saldırarak başlayacaktır. Öteki takımlar için zor haftalar başlıyor. Fenerbahçe eğer kazanırsa fikstürü iyi, zirveye yetişebilir.

Galatasaray haftalardır kazanıyor ve bir seri devam ediyor. Sarı- kırmızılı ekip seriye devam etmek istiyor. Aynı zamanda son 3 maçta 8 puan kaybetmiş bir Fenerbahçe var. Sarı-lacivertli ekip de sünger çekip ezeli rakibi karşısında 3 puan alarak yoluna devam etmek istiyor. Zor bir maç bizi bekliyor. Önce kazasız bir maç temenni ediyorum. Beraberlik olmayan bir maç bizi bekliyor. Terim kuvvetli bir orta saha kurmayı planlıyor. Saldırarak başlayacaktır. Öteki takımlar için zor haftalar başlıyor. Fenerbahçe eğer kazanırsa fikstürü iyi, zirveye yetişebilir

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal