Pep Guardiola: 'Tek İsteğim Mutlu Olmak'

Manchester City ile mukavelesi 2020-21 sezonu sonunda sona erecek olan Pep Guardiola'nın İngiliz takımındaki geleceği belli değil.

22.02.2020-14:57 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-14:52) Pep Guardiola: 'Tek İsteğim Mutlu Olmak'
Başkan Khaldoon Al Mubarak ile yeni mukavele için konucağını aktaran tecrübeli teknik direktör, hocalığı sürdürüp sürdürmeme konusunda sonuçlarında büyük bir faktör olduğunu söyledi.

Basın mensuplarına gerçekleştirdiği konumada mukavelesi sona erene kadar ekipte kalmak istediğini dile getiren Guardiola, "Şu an sadece önümüzdeki üç aylık döneme odaklanmak istiyorum. Maç maç düşünerek sahada en iyisini yapmalı ve kazanmalıyız. Ondan sonra oturup düşünecek zamanımız olacak." ifadelerini kullandı.

49 yaşındaki teknik direktör, ilerde ne aradığına yönelik gazetecilerden gelen bir soruya ise şu cevabı verdi:

"Mutluluğu arıyorum. Aradığım tek şey bu."

"Olağanüstü oyuncularla çalışıyorum. Benimle çalışmanın kolay olmadığını biliyorum ancak mutluyum. Önceden çalıştığım kulüplerden ayrılmamın sebebi daha mutlu olacağım yerlerin olduğunu düşünmemdi. Şu an harika takım sahipleri olan ve iyi ilişkilerimizin bulunduğu bir kulüpteyim."

"Başkan Khaldoon ile bu sezonun sonunda ya da önümüzdeki sezonun ortasında görüşüp devam edip etmeyeceğimizi göreceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal