Stephen Curry, Pazar Günü Dönüyor!

Golden State Warriors süperstarı Stephen Curry, Pazar günü Washington Wizards'a karşı olan müsabakada kadroya geri döneceğini aktardı.

26.02.2020-16:04 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-15:59) Stephen Curry, Pazar Günü Dönüyor!
Golden State Warriors süperstarı Stephen Curry, Pazar günü Washington Wizards'a karşı olan müsabakada kadroya geri döneceğini aktardı.

Curry, geçen Cumartesi "Hedef hep 1 Mart'tı. Ama bu daha çok size bir hedef tarih vermek içindi. Rehabilitasyon sürecinde çalışmanız gereken bir şey olmalı, çünkü bu size her hafta yaptığınız şey için bir barometre veriyor. Her zaman söylediğim gibi, yol boyunca herhangi bir aksilik yaşamadım, bu çok uzun, yorucu bir rehabilitasyon süreci oldu ve daha önce yaşamadığım bir şeydi, bu yüzden her kovaladığım yeni meydan okumada bu tür bir yanıt almak güzel." demişti.

Curry, bu dönemi hakkında heyecanlı olsa da, 30 Ekim'de Phoenix Suns futbolcusu Aron Baynes ile çarpışmada kırdığı elinin hala normal olmadığını belirtti:

"Yeni bir normalin ne olduğuna alışmaya çalışıyorum. Kesinlikle sağ elden farklı bir hissiyatı var. Ama aslında basketbol oynarken bunu hiç düşünmediğiniz bir noktaya erişmeyi deneyebilirsiniz. Tümüyle aynı olsa da, olmasa da, gerçekten önemli değil. Yapmaya çalıştığım şeyler, bunun güç kısmı hakkında endişelenmediğim şeyler olduğu sürece. Ve temas falan olduktan ve zorladıktan sonra, ertesi gün nasıl hissettiğim de önemli, tüm bu tür şeylere dikkat etmelisiniz ... farklı hissettireceği kesin."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal