Nursal Bilgin Son Yolculuğuna Uğurlandı...

Kasımpaşa – Denizlispor karşılaşması oynandığı esnada kalp krizi geçiren Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin, son yolculuğuna uğurlandı.

26.02.2020-15:52 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-15:50) Nursal Bilgin Son Yolculuğuna Uğurlandı...

Kasımpaşa – Denizlispor karşılaşması oynandığı esnada kalp krizi geçiren Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Kasımpaşa Yönetim kurulu üyesi, Teknik kadro ve spor camiasının önde gelen isimleri yer aldı. Cenaze namazı öncesinde kasımpaşa’nın başarılı futbolcusu Aytaç Kara, açıklamalarda bulundu.

Nursal abi ile ben bu sene tanıştım. Çok kibar ve beyefendi bir insan. Kasımpaşa’yı ne kadar düşündüğünü tahmin bile edemezsiniz. Biz futbol oynarken o da dışarıda bizim oynadığımız şekilde yaşıyordu. Bunu da yaşadığımız üzücü durumda gördük. Her zaman futbol sohbetlerimiz olurdu. Günün 3-4 saati takım arkadaşlarımla ve benimle konuşurdu. Güzel süreler geçirdik. Kendisini çok sevdim.

Hepimizin kaderinde bu var. Nursal abinin de ömrü bu kadarmış. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ailesine sevdiklerine başsağlığı sabır diliyorum. Biz de takım olarak ailesinin yanında olmaya çalışacağız.

Ambulans içeri girdiğinde kim olduğu gözükmüyordu. Ambulansın yanına gittiğimde Nursal abiyi gördüm. Saha içinde o anki durumu anlatamam. Maç bitince üzücü haberi aldığımızda takım arkadaşlarım ve ben hemen yanına koştuk. Bunlar Rabbimin hepimize yaşatacağı şeyler.

Genelde maç günlerinde konuşurduk. Böyle olacak bunu yapacaksın gibi. O gün de bana asistin var ama golü de zorlayacaksın diyordu. İçine doğmuş sanırım. Böyle güzel muhabbetlerimiz oluyordu. Kendisi çünkü çok kibar çok beyefendi futbolcularla arası çok iyi olan ki görüyorsunuz bugün herkes burada. Bizim de böyle tatlı güzel bir anımız olmuştu

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal