Skrtel Yeni Sezondan Umutlu!

Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Martin Skrtel, oyuncular ve kulüp çalışanları adına heyecan verici bir dönemde olduklarını belirtti.

30.06.2018-17:37 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-17:31) Skrtel Yeni Sezondan Umutlu!

FBTV'ye yeni sezonu değerlendiren Martin Skrtel, sezon öncesi çalışmalarının kendilerini zorladığını vurgulayarak, sezon başındaki idmanlar sayesinde tüm sezona hazır olacaklarını söyledi. Slovak stoper, taraftarların stada gelmeyi sürdürmesi adına performanslarını yüksek tutmaları gerektiğinin altını çizdi.

Uzun bir tatil dönemi geçirdiklerini söyleyen Skrtel, "Eminim herkes döndüğü için çok mutludur. Her bir futbolcu ve tüm kulüp çalışanları adına çok heyecan verici bir dönem yaşıyoruz şu anda. Herkes adına yeni bir dönem ve bizim yeni teknik direktörümüze kendimizi nasıl göstereceğimiz açıkçası bizde bitiyor. Bütün sezon öncesi çalışmaları fiziksel olarak yorucu, bol koşunun ve zorlamanın olduğu antrenmanlardan oluşuyor. Buna ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Bugünden itibaren tüm sezona hazır olacağız." ifadelerini kullandı.

Skrtel, Fenerbahçeli taraftarların kombine biletlere yoğun ilgi göstermesine ilişkin de, "Taraftarların kombinelere bu kadar yoğun ilgi göstermesi gerçekten çok sevindirici bir durum. Bizim için de onların tekrar stada dönüyor olması güzel bir şey. Geri kalanı ise bizim performansımıza bağlı. Onların stada gelmelerini sürdürmek için performansımızı yüksek seviyede tutmamız gerekiyor. Umarım bunu becerebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal