Belçika Teknik Direktörü Martinez’den Japonya Yorumu!

2018 Dünya Kupası G Grubu’nu lider bitiren ve grup aşamalarında en çok gol atarak son 16 turuna yükselen Belçika’da Japonya maçının hazırlıkları devam ediyor.

30.06.2018-17:21 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-17:19) Belçika Teknik Direktörü Martinez’den Japonya Yorumu!

Panama, Tunus ve İngiltere’nin yer aldığı gruptaki üç maçından da galip ayrılarak şampiyonanın favorileri arasındaki yerini alan Belçika’nın teknik direktörü Roberto Martinez, son 16 turundaki rakipleri Japonya'yı değerlendirdi.

Martinez, son 16 turunda karşılaşacakları Japonya karşılaşması öncesi rakipleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Rakiplerinin dinamizmiyle kendilerini zorlayacağını vurgulayan tecrübeli teknik direktör, ''Japonya savunmadan hücuma geçişi çok iyi uygulayan bir takım ve bunu çok enerjik bir biçimde yapıyorlar. Japon futbolunun uzun zamandır 4-3-3 sistemi üzerinde bir yapı oluşturmaya çalıştığının farkındayım. Avrupa'nın büyük liglerinde forma giyen 3-4 kaliteli futbolcuları bulunuyor ve onların tekniğini diğer oyuncuların dinamizmi ile birleştirip rekabetçi bir takım oluşturdular. Onlarla bir hazırlık maçında karşılaşmıştık ve o karşılaşmanın yıldızı kalecimiz Simone Mignolet olmuştu. Bu nedenle Japonya'nın ne kadar tehlikeli bir takım olduğunun farkındayız.” ifadelerini kullandı.

Martinez, baldırından geçirdiği sakatlık sebebiyle İngiltere maçında forma giyemeyen Romelu Lukaku'nun Japonya karşısında sahada olacağını sözlerine ekledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal