Shkodran Mustafi Hakkında Son Kararı Fatih Terim Verecek

En son olarak Onyekuru ve Saracchi’yi resmen kadrosuna katan sarı kırmızılılar şimdi de stoper bölgesine takviye yapmayı planlıyor.

08.01.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 08.01.2020-16:55) Shkodran Mustafi Hakkında Son Kararı Fatih Terim Verecek

Devre arasında teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda kadroda büyük revizyona gitmek isteyen Galatasaray’da transferde durmak bilmiyor.

En son olarak Onyekuru ve Saracchi’yi resmen kadrosuna katan sarı kırmızılılar şimdi de stoper bölgesine takviye yapmayı planlıyor.

Fenerbahçeli eski futbolcu Kajer ve Murillo'da başarısız olan Galatasaray'a Arsenal’de oynayan Mustafi'yi teklif edildi.
Luyindama'nın yaşadığı sakatlık sonrası hemen hemen sıfır maliyetli bir stoper arayan Galatasaray'a menajerler sürpriz bir ismi önerdi.

Simon Kjaer ve Murillo ile temasa geçen sarı kırmızılı kulüp Kjaer'in talibinin çok olması nedeniyle Danimarkalı futbolcudan vazgeçti, Murillo'nun ise Cenova'da kalmayı istemesi Galatasaray'ın elini kolunu bağladı. Kadroya mutlaka başarılı bir defans futbolcusu almak isteyen yönetime Arsenal’de oynayan Shkodran Mustafi'nin önerildiği ortaya çıktı, Arnavut asıllı stoper için son kararı teknik direktör Fatih Terim'in vereceği belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal