Sergio Ramos: El Clasicolar'ı Kazanmak İsterdim Doğrusu

Real Madrid başarılı kaptanı Sergio Ramos, El Clasico maçı sonrası yaptığı açıklamada Pique'nin açıklamalarına yanıt verdi.

02.03.2020-12:08 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-12:05) Sergio Ramos: El Clasicolar'ı Kazanmak İsterdim Doğrusu

Real Madrid başarılı kaptanı Sergio Ramos, El Clasico maçı sonrası yaptığı açıklamada Pique'nin açıklamalarına yanıt verdi.

Real Madrid’in yıldız oyuncusu Sergio Ramos, Barcelona'yı yendikleri mücadelenin sonrasında açıklamalar yaptı, Pique'nin Real Madrid'in ilk devre performansı hakkında söylediklerine de cevap verdi.

Ramos Pique'nin "İlk yarıda Barnebeu'daki en kötü Real Madrid'i gördüm" açıklamalarına cevap vererek, "Herkesin görüşüne saygı duyuyorum. İlk yarıyı söylediği kadar kötü oynayarak tüm El Clasicolar'ı kazanmak isterdim doğrusu. Bu taktiksel bir olaydı. İlk yarıyı topa sahip olmadan geçirdik ve ikinci yarıda tam tersini yaptık." İfadelerinde bulundu.

Barcelona'ya ilk devrede neler yapabilecekleri konusunda şans gösterdiklerini aktaran Ramos, "Bu tamamen taktik meselesiydi. Top onlardayken de bize gol atamadılar. Yapmasaydık farklı olur muydu bilemeyiz. İkinci yarıda tamamen oyun anlayışını değiştirerek golü de bulduk ve kazandık" açıklamasında bulundu.

Messi'nin karşılaşmadaki etkinliğini azalttıklarını da belirten yıldız futbolcu Ramos, "Leo'nun maç içinde neler yapacağı belli olmaz. Tüm dikkatimizi onun kaçış alanlarını tutmaya verdik ve başarılı da olduk" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal