Şenol Güneş: Bu Bir Ekip İşi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Güneş, "Hem taraftar hem medyası, ülkenin tüm kesmiyle, dualarıyla birleşince işimizi daha iyi yaparız. Bu bir ekip işi.'' diye konuştu.

24.03.2019-17:56 - (Son Güncelleme: 24.03.2019-17:46) Şenol Güneş: Bu Bir Ekip İşi

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Şenol Güneş, EURO 2020 elemelerinde oynayacağımız Moldova maçı öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

BU BİR TAKIM OYUNU

Futbolun bir takım oyunu olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Bu bir oyun. Bilinmeyen bir oyun da değil. Kendi gücünüzle oynamazsanız diğer takım da sizin kadar oynayabilir. Yetenek ve karakteri her maç sahaya yansıtmak gerekir. Çalışmak için çok uzun bir süremiz yok ama futbol hakkında ortak bir düşüncede buluşursak iyi bir mesafe alırız. Taraftarın katkısı da takımı daha ileriye taşıyacaktır. Hem taraftar hem medyası, ülkenin tüm kesmiyle, dualarıyla birleşince işimizi daha iyi yaparız. Bu bir ekip işi.'' ifadelerini kullandı.

KAĞIT ÜZERİNDE DAHA İYİYİZ

Moldova maçı öncesinde değerlendirmelerde de bulunan Güneş, ''Kağıt üzerinde rakibimizden daha güçlü bir takımız. Kağıt üstünde olanı sahaya yansıtmak gerekiyor. Biz takımın iyi olduğunu düşünüyoruz. Eskişehir, futbolu seven ve keyif alan bir şehir. İyi bir ambiyans olacağını düşünüyorum. Sahaya çıkan futbolcuları destekleyeceklerini düşünüyorum. Rakibin savunma felsefesi oynaması nedeniyle bazı sürprizlere izin vermemek, sabırlı olmak lazım. Çok kolay bir maç da olabilir, çok zor bir maç da olabilir. Golün bir an önce gelmesini bekliyoruz ama panik yapmamak lazım.'' diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal