Galatasaray, Ümraniyespor'u 3-2 Mağlup Etti

Galatasaray, milli takım arasında oynadığı hazırlık karşılaşmasında TFF 1. lig ekiplerinden Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti.

24.03.2019-17:11 - (Son Güncelleme: 24.03.2019-16:58) Galatasaray, Ümraniyespor'u 3-2 Mağlup Etti

Galatasaray, lige verilen arada Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Yeni Malatyaspor ile oynayacağı ilk karşılaşmanın hazırlıkları kapsamında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Ümraniyesporla karşılaştı.

5 GOL

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri, Muğdat Çelik, Ryan Donk ve Selçuk İnan kaybetti. Konuk ekip Ümraniyespor'un golleri Serkan Göksu ve Recep Aydın'dan geldi.

SİNAN GÜMÜŞ TEDBİR AMAÇLI

Kasık adalesinde sertleşme olan Ahmet Çalık ve belinde ağrı hisseden Sinan Gümüş, tedbir amaçlı olarak karşılaşmada yer almazken iki oyuncu da günü özel programla çalışarak tamamladı. Yuto Nagatomo ise kuvvet antremanlarına devam etti.
Yunanistan Milli Takımı’nda sakatlanan Konstantinos Mitroglou’nun durumu da oyuncunun İstanbul’a dönmesinin ardından yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı öğrenildi.

SALI GÜNÜ

Galatasaray, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını salı günü saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal