Şampiyon Umut Süleyman Altınpa

Muscle Contest Excalibur NPC İFBB Men Physique yarışmasında şampiyon olan Umut Süleyman Altınpa: Türkiye'ye bu ödül gittiği için mutluyum

17.12.2019-11:56 - (Son Güncelleme: 17.12.2019-11:39) Şampiyon Umut Süleyman Altınpa

Türk sporcu Umut Süleyman Altınpa, Amerika’da düzenlenen organizasyonda Muscle Contest Excalibur NPC İFBB Men Physique yarışmasında şampiyonluk elde etti.

Umut Süleyman Altınpa, Los Angeles'ta yapılan Muscle Contest Excalibur NPC İFBB Men Physique yarışmasında Türkiye için yarıştı. 26 ülkeden 400 sporcunun yarıştığı organizasyonda şampiyon olan Altınpa, MR. Olimpia Arnold ve İFBB Pro Card olan tüm İFBB Pro Lig organizasyonlarında yarışma hakkı elde etti. Altınpa bir yılda Amerika’da olmak üzere Türkiye'ye 5 şampiyonluk kazandırmış oldu.

"TÜRK BAYRAĞINI DALGANDIRMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM"

Umut Süleyman Altınpa yarışmayla ilgili açıklamalarında ''Kendimden çok Türkiye'ye bu ödül gittiği için mutluyum. Tabii yıllar boyu yaptığım disiplinli çalışmanın böyle uluslararası bir yarışmada takdir toplamak çok mutlu verici bir şey. Sonuçta ailenizden sosyal hayatımızdan feragat ederek bu yarışmalara hazırlanıyoruz. 26 ülkeden 400 sporcunun yer aldığı büyük bir organizasyonda sonuca ermiş olmak bu işi doğru yaptığımı gösterir. Bu tür organizasyonların böyle bir anlamı var. Bundan sonraki yarışmalarda Türk bayrağını dalgalandırmak için daha güçlü ve kararlıyım. Bu süreçte dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal