PFDK, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Cezalarını Açıkladı!

PFDK, 6. haftada oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki saha olayları nedeniyle iki takıma da ceza verdi. Beşiktaş'a 65 bin lira Fenerbahçe'ye ise 40 bin lira ceza veren Kurul, bazı bloklardaki taraftarların ise kartına bir maç bloke koydu.

27.09.2018-19:10 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-19:10) PFDK, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Cezalarını Açıkladı!

PFDK, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılan derbi karşılaşmasında taraftarlarının sebep olduğu saha olaylarının haricinde, çirkin ve kötü tezahürat ile merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından sebeple siyah-beyazlı kulübe toplam 65 bin lira para cezası verdi.

BEŞİKTAŞ

Kurul, çirkin ve kötü tezahürat yapan misafir F, G, H, N, O, P blokta olan Beşiktaş taraftarlarının, elektronik bilet çerçevesindeki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki dış saha karşılaşmasına girişlerinin engellenmesine de karar verdi.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe Kulübü ise aynı karşılaşmadaki saha olayları nedeniyle 40 bin lira para cezası aldı. PFDK, Ülker Stadı'nın Spor Toto C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, Migros C, D, E, I, J, K, L, M, Fenerium alt F,G,H ve Maraton alt B, C, D, E, F, G, H, I bloklardaki sarı-lacivertli taraftarların, elektronik bilet çerçevesindeki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki iç saha karşılaşmasına girişlerinin engellenmesi doğrultusunda karar verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal