UEFA Başkanı Ceferin'den Türkiye Aleyhinde Açıklamalar!

EURO 2024'ün Almanya'da yapılacağının açıklanmasının ardından UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'den Türkiye ile alakalı açıklamalar geldi. Ceferin, "Türkiye'nin insan hakları aksiyon planı eksikti. Otel kapasitesi kısıtlıydı. Ulaştırma altyapısı ile alakalı bazı sıkıntılar vardı" dedi.

27.09.2018-18:59 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-09:33) UEFA Başkanı Ceferin'den Türkiye Aleyhinde Açıklamalar!

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Almanya'nın EURO 2024'e ev sahipliği yapacağın duyurmasının sonrasında kararın nedenlerini ve Türkiye'nin niçin kaybettiğini duyurdu.

"OYLAMA DEMOKRATİKTİ"

Ceferin, "Prosedür açıktı. Oylama demokratik gerçekleşti. Her demokratik karar, haklı bir karardır. Söyleyebileceğim tek şey harika bir EURO 2024 bekliyorum." dedi.

"BAZI ŞEHİRLER İÇİN BİRÇOK RİSK VARDI"

Sözlerini devam ettiren Ceferin, "İki ülkeden sadece biri EURO 2024'ü yapacaktı. Ayrıca, değerlendirme raporu neticesinde Türkiye'de yapmanın bazı sıkıntıları vardı. Türkiye'nin insan hakları aksiyon planı eksikti. Otel kapasitesi kısıtlıydı. Birçok kent için bazı endişeler vardı." sözlerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN ADAYLIĞI, UEFA İÇİN UZUN VADELİ HEDEFLER İÇERİYORDU"

UEFA Başkanı, "Ulaştırma altyapısı ile alakalı bazı sıkıntılar vardı. Türkiye'nin adaylığı, UEFA için uzun süreli hedefler içeriyordu." diyerek sözlerini bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal