Okan Buruk: Bugün Kötü Bir Hakem Vardı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'a mağlup oldukları maçın ardından hakem kararlarına sitem etti.

11.05.2019-20:26 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-20:26)

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Çaykur Rizespor’un konuğu olan Galatasaray karşılaşmadan 3-2 üstünlükle ayrıldı. Akhisarspor teknik direktörü Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

VAR'DA FARKLI BİR ŞEY Mİ İZLETİYORLAR?  

Okan Buruk konuşmasında, "Verilen penaltının penaltı olduğunu görmedik. Maçtan sonra hakem hepimize 'izleyin, izleyin' dedi. İzleyince de açıkçası hiçbir şey görmedik. VAR ekranında hakemlere başka bir şey mi gösteriliyor yoksa bizim televizyonda izlediklerimizle ikisi aynı şey mi? Bunu sorgulamak gerekiyor. Bu kadar önemli maçın hakemi uzun süre görev almamış daha sonra yeni MHK ile görev almaya başlayan Serkan Çınar'ın olmaması gerekirdi." dedi. 

BUNUN FATURASINI MHK ÖDEYECEK  

MHK'nın bu maçta yaşananlardan sorumlu olduğunu söyleyen Buruk, "Bir yanış yapılıyorsa bunun hesabını verecek insanlar var. Hocalar yanlış yapıyor bazen hocaların görevine son veriliyor. Başkanlar yanlış yapıyor onların görevine son veriliyor veya istifa ediyorlar. Hata yapan futbolcu yedek kalıyor, bekliyor, değişiyor. Türkiye'de değişmeyen tek şey hakemler. Hiç ileriye gitmeden hep geriye giderek Türk futbolunun içerisinde belirleyici olmak durumunda kalıyorlar. Bugün kötü bir hakem vardı. Kötü niyetliydi demiyorum ama zaten kötü hakemdi. Kötü bir hakemin böyle bir maça verilmesi en büyük yanlış bu. Bunun da faturasını ödeyecek olan MHK'dır." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal