Fatih Terim: Yetiştik, Yakaladık, Geldik, Geçtik

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, basın mensuplarının sorularına yanıtladı.

11.05.2019-19:48 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-19:42)

Teknik direktör Fatih Terim, 3-2'lik Akhisarspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY HEPSİNDEN ALNININ AKIYLA ÇIKACAK  

Terim yaptığı açıklamada, "Bu bize bir avantaj ve kredi daha sağladı. Her şeye rağmen moral ve puan önemli. Oyuncularımı bırakmadıkları için kutluyorum. Şimdi tamamen konsantrasyonumuzu kupaya çeviriyoruz. İş kolay değil. Pazara kadar iki maç oynayacağız. 9 günde seyahat, deplasman, hava değişimi. İnşallah Galatasaray hepsinden alnının hakkı ile çıkacaktır.”  dedi.

EMRE İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM  

Emre Akbaba'nın sakatlığı ile iligli konuşan Fatih Terim, "Oyuncumuz hastanede. Çok üzgünüm. Talihsiz bir şekilde 5 ay bizden ayrı kaldı. Aynı anda olayı jest ve mimiklerden anladık. Emre için, Galatasaray için çok üzgünüz. Emre, dönmek için çok çaba harcadı, çalıştı. Böyle durumlarda Allah beterinden saklasın diyoruz. Her şerde bir hayır vardır" diye konuştu.

YETİŞTİK, YAKALADIK, GELDİK, GEÇTİK  

Şampiyonlukla ilgili de yorum yapan Terim, "Çok fazla yorumlarda konuşmamıştık. Ben hep söylüyordum. Matematiksel olarak olayın içindeysek bir umut vardır. Vazgeçmemiz mümkün değil. Yetiştik, yakaladık, geldik, geçtik. Averajla da olsa. Oyuncularımı kutluyorum. Galatasaray camiası bundan sonra daha çok sarılacaktır bu işe" ifadelerini kullandı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal