Monaco Yıldızlarının Ayrılığına Hazır!

Monaco bu sezon da önemli oyuncularını kaybedecek gibi… Zira, başkan yardımcısı Vadim Vasilyev, yaz transfer döneminde takımın 4 önemli oyuncusunun transfer olabileceğini açıkladı.

26.05.2018-14:39 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-14:37) Monaco Yıldızlarının Ayrılığına Hazır!
Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kadar yükselen Monaco, pek çok önemli oyuncusunu kaybetmesine rağmen, bu sezonu da ligde 2. sırada bitirmişti.

Başkan yardımcısı Vadim Vasilyev'e göre kulüp, bu sezon da önemli futbolcularını kaybedebilir.

Vasilyev takımın en önemli oyuncuları arasında yer alan Fabinho, Sidibe, Lemar ve Falcao'nun transferlerinin kendisini şaşırtmayacağını belirtti. Şu ana dek kendilerine tek somut teklifin Fabinho için İspanyol ekibi Atletico Madrid'den geldiğini vurgulayan Vasilyev; "Fabinho'ya çok şey borçluyuz ve önünü kesmek istemiyoruz. İyi bir teklif gelmesi durumunda transferine izin vereceğiz. İsmi birçok kulüple geçse de, şimdiye kadar yalnızca Atletico'dan teklif aldık" dedi. Sağ bek oyuncusu Sidibe’ye Manchester United'ın ilgisinin olduğunu doğrulayan Vasilyev, Falcao'nun da Çin'e transfer olabileceğini açıkladı. Vasilyev, geçen sezon İngiliz ekipleri Arsenal ve Liverpool'un kadrosuna katmak istediği Thomas Lemar'ı da ellerinde tutmalarının zor olduğunu itiraf etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal