Akhisarspor’da Öncelikli Hedef İç Transfer!

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Teleset Mobilya Akhisarspor transfer dönemi öncesi ilk olarak sözleşmesi biten oyuncuları ile anlaşma zemini arayacak…

26.05.2018-14:22 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-14:21) Akhisarspor’da Öncelikli Hedef İç Transfer!

Tarihinde ilk kez finale yükseldiği Ziraat Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşan Teleset Mobilya Akhisarspor’da 9 oyuncunun sözleşmesi biterken, Ege temsilcisinin öncelikle yabancı oyuncuları Barbosa ve Serginho ile görüşmelere başladığı belirtildi.

Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmasıyla gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan yeşil-siyahlı ekipte ülkelerine dönen Serginho ve Barbosa'yla temas halinde olduklarını belirten Başkan Hüseyin Eryüksel, iki oyuncunun da takımda kalmak istediğini ifade etti.

Kadrosundaki önemli oyuncuları takımda tutarak gelecek sezon 3 kulvarda birden yarışabilecek bir takım oluşturmak adına 4-5 transfer yapmayı planlayan Akhisarspor yönetimi, bayram tatili sonrasında kontratları sona eren yerli oyunculardan Soner, Olcan, Muğdat, Onur ve Aykut'la da anlaşmanın yollarını arayacak.

Yeşil siyahlılarda, Dany, Mustafa Yumlu, Seleznyov, Lopes, Lukac, Sissoko, Bilal, Caner, Eray, Fatih, Hasan Ali, Larsson, Henrique, Kadir, Ömer ve Orhan'ın ise kontratları devam ediyor.

Öte yandan Teleset Mobilya Akhisarspor, teknik direktör Okan Buruk'la da sözleşme yenileyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal