Markelle Fultz Kimdir?

Markelle Fultz sakatlık? Markelle Fultz stats? Markelle Fultz Ben Simmons? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

04.06.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-10:25) Markelle Fultz Kimdir?

DeMatha Lisesinde basketbol oynayan Fultz, üçüncü senesinde dek scout sitelerinin çoğunda yoktu bile. O yaz sezonunda patlama yapan Fultz, Washington'a gittikten sonra sıralamalarda çabuça yükselmişti.

Fultz hususunda kalan birkaç meşru soru işareti var, fakat üniversite takımının performansı bunlardan biri değil. Washington, playofflara kalamadı, fakat Fultz elinden gelen her şeyi yaptı. Karşılaşma başına 23,2 sayı ortalaması, 2'lik bölgede 50,2, üçlük bölgesinde %41,7 ile şut isabeti buldu.

Olması gereken point guard nasıl olmalı tarzında bir soru sorulursa, yanıtı Fultz olur. Uzun, atletik, potaya gidebilen, smaç basabilen ve estetik bir biçimde top süren bir oyuncu. Uzak mesafeden çok etkili bir şutör olan ve harika da bir pasör olan Fultz, 'snake dribble' ismi verilen ikili oyun ardından çıkan boşlukta orta mesafeden atılan şutu da çok etkili kullanabiliyor.

Çoğu zaman Fultz ile gelen eleştirilerden en fazlası efor ve odaklanmasıyla alakalı. Savunması sorgulanan bir oyuncu. Topsuz alanda ve sonrasında potaya kat edilen oyuncuları tutması hususunda problemler yaşayan bir oyuncu, ve bazen çok fazla top kaybı olabiliyor.

Fultz, şimdilik savunma konusunda fundamental ve mentalite açısından istikrarlı olamayan bir oyuncu ve yoğunluk bakımından oyunun bu kısmında yüksek seviyede düşük olabiliyor. Odağını çabuk bozabilen, stance'de durmayan, düşük teknikli ve savunmaya gelirken çok tembel bir duruş gösteriyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal