Kaan Kural Kimdir?

Kaan Kural kimdir? Kaan Kural LOL? Kaan Kural aslen nereli? Kaan Kural evli mi? Kaan Kural Instagram adresini ve biyografisini sizler için derledik.

04.06.2018-10:21 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-15:08) Kaan Kural Kimdir?

Kaan Kural kimdir? Kaan Kural aslen nereli? Kaan Kural evli mi? Kaan Kural ne iş yapıyor gibi gibi merak ettiğiniz soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

KAAN KURAL KİMDİR?

Kaan Kural kimdir: 1974 senesinde Ankara şehrinde hayata gözlerini açan ve basketbola sevgisi ile bildiğimiz ekranların sevilen isimlerinden bir tanesidir. Şimdilerde 48 yaşında olan yorumcu 2018 senesinde Tivibu Spor ekranlarında yorumculuk yapmıştır. Eğitiminin ilk senelerini Ankara Koleji’nde tamamlamıştır. Burayı başarı ile tamamladıktan sonra Uluslararası İlişkiler eğitimi için Boğaziçi Üniversitesine gitmiştir.

Kaan Kural aslen nereli: Kaan kural aslen Ankaralıdır.


Kaan Kural kilosu ve boyu: Ünlü spor yorumcusu Kaan Kural geçmişte 210 kilodaydı. Ancak daha sonra mide ameliyatı geçirdi ve bu dönemde 82 kilo birden verdi. Kaan Kural şimdi 128 kilo.

Medya dünyasında prestijli bir kariyer yapmış olsa da gençlik senelerinde bu sektöre girmek hiç de aklında olan bir iş değildi. Tesadüfen bu mesleğe girmiştir. İlk başta Fast-Break dergisinde yazı işleri bölümünde işe başlamıştır. Bunun sonrasında Yeni Yüzyıl adlı gazetede köşe yazarlığı yapmaya başladı. Ünlü olmasını NTV ekranlarında gerçekleştirdiği NBA Stüdyo programına borçludur. Bu programda Murat Kosova ile beraber yaptıkları sohbetler halkın dikkatini çekmeyi bilmiştir. Ekranlara ısınan yorumcu basketbolun haricinde son senelerde gelişen E-Spor dünyasına karşı da önemli bir alaka göstermektedir.

Kaan Kural hangi takımlı: Kaan Kural yaptığı röportajlarda takım tutmadığını belirtmiştir. Kaan Kural'a göre takımlar değil oynanan oyun önemlidir.

Film ve dizilerde roller üstlenmiştir. 2000 senesinde çekilen Fasulye adlı filmde rol almıştır. Acemi Cadı ve Lise defteri ise onun oynadığı diğer dizilerdir. Kısa zamanda olsa bu dizilerde oynamıştır. E-spor dünyasına ise 2015 senesi ile beraber Riot Games ile giriş yapmıştır. Bu firma tarafından gerçekleştirilen turnuvalarda maç yorumculuğu yapmaktadır. Aynı zamanda Socrates Dergi'de İnan Özdemir ile birlikte Amerikan Mutfak isimli bir program yapmaktadır.  İşini başarılı bir biçimde yapan yorumcu Twitter’da devamlı olarak okuyucuları ile etkileşim içinde olmayı sever. 

Kaan Kural twitter hesabı: @kaankural

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal