Manchester City’den Napoli’nin Yıldızına Kanca!

Premier Lig’i rekorlarla birlikte şampiyon tamamlayan Manchester City'nin yaz transfer dönemindeki hedefi belli oldu.

31.05.2018-15:23 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-15:21) Manchester City’den Napoli’nin Yıldızına Kanca!
Geride bıraktığımız sezonda pek çok rekorla birlikte şampiyonluğa uzanan Manchester City, gelecek sezon Napoli'nin yıldız ismi Jorginho’yu kadrosunda görmek istiyor. İngilizler, Brezilya asıllı İtalyan yıldız için 50 milyon Euro'luk teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde transfer konusuna dair açıklamalarda bulunan Manchester City Menajeri Pep Guardiola, yeni sezonda önceki transfer dönemlerinin aksine bir iki transfer yapacaklarını belirtmişti.
Başarılı menajerin hedeflerden birinin Jorginho olduğu öğrenildi. Önümüzdeki sezon şampiyonluk unvanını rakiplerine kaptırmamak ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Guardiola'nın Napoli’de forma giyen Jorginho'yu takımda görmek istediği kaydedildi. Oyuncunun menajeri Joao Santos da Brezilya asıllı İtalyan futbolcuya City'den teklif geldiğini açıkladı.

Joao Santos, transfere ilişkin, " Napoli'nin Manchester City'den bir teklif aldığını biliyorum. Bu teklifi reddedeceklerini sanmıyorum. Napoli bir anlaşma zemini bulduğu takdirde biz de teklifi değerlendiririz'' ifadelerini kullandı.

Napoli'nin son yıllarda gösterdiği başarıda büyük katkısı olan 26 yaşındaki futbolcuyla Napoli'nin 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal