Galatasaray’ın Florya Arazisi İçin İmzalar Atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihalesi yapılan ve Öz Er-Ka İnşaat’ın toplam 2 milyar 250 milyon TL karşılığında kazandığı Florya arazisi ihalesinin imza töreni düzenlendi.

31.05.2018-15:04 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-15:03) Galatasaray’ın Florya Arazisi İçin İmzalar Atıldı!

Emlak Konut'tan yapılan açıklamada, Emlak Konut GYO tarafından ihalesi düzenlenen ve Öz Er-Ka İnş. Tur. Elekt. Taah. Tic. ve San. AŞ’nin toplam 2 milyar 250 milyon TL bedelle kazandığı Florya arazisi ihalesinin imza töreni, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Öz Er-Ka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Keleş, Galatasaray Spor Kulübü Gayrimenkul Geliştirme AŞ Genel Müdürü Mehmet Akif Şener'in katılımıyla düzenlendiği belirtildi.

Galatasaray Spor Kulübü Gayrimenkul Geliştirme AŞ Genel Müdürü Mehmet Akif Şener konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Florya" isminin sarı kırmızılılar ile özdeşleşen bir bölge olduğunu vurgulayarak "Florya dendiğinde herkes ilk olarak Galatasaray tesislerini hatırlar. Florya tesisleri bölgenin gelişimine ciddi katkıda bulunmuştur. Bundan böyle de Emlak Konut güvencesiyle Öz Er-Ka İnşaat'ın geliştireceği proje bölgeye katkılar sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif Şener, Galatasaray’a çok büyük katkısı olacak bu projenin hem ülkeye hem de bu denli büyük bir taahhüt altına giren Öz Er-Ka İnşaat ve Emlak Konut'a hayırlı olmasını dileyerek, "Allah utandırmasın. Ülkemize yarar sağlaması açısından önemli olacağına inandığımız bu projede kendilerine başarılar diliyorum." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal