Kamer Kaya Kimdir? Ali Koç'tan Kamer Kaya Açıklaması

Fenerbahçeli taraftarların başkan adayı Ali Koç’un bir tv kanalında yaptığı açıklamalardan sonra en çok aradığı konular Kamer Kaya Kimdir? Ali Koç'tan Kamer Kaya açıklaması oldu… Bu konular hakkında merak ettikleriniz haberimizin detayında…

01.06.2018-15:25 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-15:23) Kamer Kaya Kimdir? Ali Koç'tan Kamer Kaya Açıklaması

KAMER KAYA KİMDİR?

Ali Koç’un ağabeyi Mustafa Koç’un doğduğu dönem Koç ailesinin yanında, daha sonra da Koç Holding’de Rahmi Koç’un kat görevlisi olarak çalışan Kamer Kaya, Mustafa Koç ve Ali Koç’u Fenerbahçeli yapan kişidir.

ALİ KOÇ'TAN KAMER KAYA AÇIKLAMASI

Fenerbahçe’de pazar günü yapılacak olan başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile beraber aday olan Ali Koç Fenerbahçeli olma hikayesini şöyle anlattı:

“Mustafa Ağabey’in doğduğu yıl bizde çalışmaya başlayan, ardından da Koç Holding’de Rahmi Koç’un kat görevlisi olarak çalışan Kamer Kaya, ilk olarak Mustafa Ağabey’imi Fenerbahçeli yaptı. Daha sonra da Mustafa ile beraber ikisi beni Fenerbahçeli yaptı.”

"Ağabeyim Mustafa çok meraklıydı. Bizim evde çalışan Kamer Kaya onu Fenerbahçeli yapan kişidir. Kamer Kaya hala daha bizimle birlikte maçlara gelir. O dönem Kamer'siz gittiğimiz karşılaşmalarda sıra beklerdik. İşin aslı, Kamer, bizim şirkete gelen tüm hediyeleri dağıtırmış, o yüzdenmiş."

6 yaşından itibaren maçlara gittiğini belirten Ali Koç, “Kamer, bir süre bizim yanımızdan ayrılarak, Almanya’ya gitmişti. Sonra tekrar döndü ve 15 yıldır tekrar birlikteyiz. Bugün dahi maçlara birlikte gideriz. Beni Fenerbahçeli yapması nedeniyle hayatımda çok önemli, çok özel bir yeri var. Küçük yaşlarda, ‘Büyüyeceğiz, iş güç sahibi ve aile sahibi olacağız, bu işler de zamanla hafifler’ diye düşünürdük. Fakat tam tersi oldu. Zaman ilerledikçe Fenerbahçe daha çok zamanımı almaya başladı” ifadeleriyle Fenerbahçe’ye olan sevdasını belirtiyor…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal