Muğdat Çelik Kimdir? Muğdat Çelik Galatasaray Transferi

Hakkında son dönemde Galatasaray’la anlaştığı yönünde haberler çıkan Muğdat Çelik kimdir? Muğdat Çelik Galatasaray transferi gibi merak edilen sorulara bu haberimizde yanıt bulacaksınız…

01.06.2018-14:49 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-14:46) Muğdat Çelik Kimdir? Muğdat Çelik Galatasaray Transferi

MUĞDAT ÇELİK KİMDİR?

3 Oca 1990 tarihinde Mersin’de dünyaya gelen Muğdat Çelik, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor’da forma giymektedir.

Bu sezon Teleset Mobilya Akhisarspor formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 25 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 10 karşılaşmada forma giyen başarılı oyuncu ligde 4 gol 4 asist, kupada ise 3 gol 5 asistlik bir performans sergiledi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Hücum hattının her bölgesinde forma giyebilen Muğdat Çelik'in 2015-2016 sezonunda transfer olduğu Akhisarspor ile olan sözleşmesi sona erdi. 

ADI GALATASARAY İLE ANILIYOR

Teleset Mobilya Akhisarspor’la olan sözleşmesi sona eren Muğdat Çelik'in transferi konusunda Galatasaray yöneticilerinin Muğdat’ın menajeri aracılığıyla ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği öne sürüldü. Başarılı oyuncunun bonservis bedeli olmaması da sarı kırmızılı yöneticilerin bu transfere daha da sıcak bakmasını sağlarken bu konuda son kararı şu sıralar tatilde bulunan Fatih Terim'e bıraktığı belirtildi.

Bu gelişmelerden haberdar olan Teleset Mobilya Akhisarspor yöneticilerinde adı son günlerde Galatasaray’la anılan Muğdat Çelik endişesi yaşanıyor.

Ege temsilcisinin idarecileri bu gelişmeler üzerine, bu sezon gösterdiği performansla adı büyük kulüplerle anılan, özellikle de son günlerde Galatasaray ile anlaşacağı yönünde haberler çıkan Muğdat’ın menajeriyle bir araya gelip başarılı oyuncunun sözleşmesini uzatmayı planlıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal