İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: ''Fakir Çocuklar da Maç İzleyecek!''

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı..

29.07.2019-16:55 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-16:38) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: ''Fakir Çocuklar da Maç İzleyecek!''
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: "3 kulübümüzden sosyal sorumluluk projesi kapsamında loca talebimiz olacak. Kendimiz için istemeyeceğiz. Locaları sosyal anlamda kullanacağız, 3 kulüpte de. Mahallelerden fakir çocukları getirip, maç izlemelerini sağlayacağız"
 
 
Ekrem İmamoğlu: "Biz, İstanbul'un markaları olan 3 kulübe de yakın ve onlarla iş üreten bir belediye olacağımızı duyurmuştuk. Bu yolda beraber yürüyeceğiz"
 
Ekrem İmamoğlu: "Galatasaray Kulübü'nün Ali Sami Yen Spor Kompleksi çevresi, ulaşım planı ile ilgili süreç, yaya yolları ilgili çalışmaları hızlandıracağımızı konuştuk başkanımızın talebi doğrultusunda"
 
Ekrem İmamoğlu: "Aynı zamanda Galatasaray'ın kapalı spor salonu ile ilgili projelerini içerisinde espor ve teknokent olan, paydaşlarıyla beraber hem destekçisi hem de bir partneri olabileceğimiz konusunda da görüş birliğine vardık"
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal