Gökhan Töre Gemileri Yaktı!

Beşiktaş’la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Gökhan Töre’nin takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

15.10.2018-14:30 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-14:29) Gökhan Töre Gemileri Yaktı!

Siyah beyazlı ekipte sakatlığını atlatmasına karşın fazla forma şansı bulamayan ve özellikle uzun bir süredir sahalardan uzak kalması nedeniyle fiziksel olarak hazır hale gelmediği gözlemlenen Gökhan Töre’nin U21 karşılaşmasındaki hareketleri Teknik Direktör Şenol Güneş’i kızdırmıştı.

U21 takımıyla yapılan maçtaki tavırlarından dolayı Töre’nin artık ilk 11’de forma giyme şansının çok zor olacağı belirtildi. Sezon sonunda Beşiktaş’la olan kontratı sona erecek 26 yaşındaki kanat oyuncusu, menajerinden devre arası transfer sezonunda kendisine takım bulmasını istedi.

Ligde Yalnızca 1 Dakika Forma Giydi

Gökhan Töre’nin menajeri, bazı İspanyol takımlarıyla görüşmelerde bulunurken, olumlu geçen görüşmelerin devre arasında kesinlik kazanacağı gelen haberler arasında...

Siyah beyazlı ekipten yıllık 1 milyon 800 bin euro kazanan Gökhan Töre, ile yolların ayrılması durumunda Beşiktaş, 900 bin euro tasarruf edecek. Ayrıca Gökhan’ın devre arasında transfer olması halinde siyah beyazlı ekip az da olsa bir bonservis bedeli kazanacak.

Öte yandan bu sezon Spor Toto Süper Lig’in 8 haftası geride kalırken, Gökhan Töre bu karşılaşmalarda yalnızca 1 dakika görev aldı.

Bonservis Bedeli 3 Milyon Euro

Spor Toto Süper Lig’de Arda Turan ve Soldado’dan sonra değeri geçen yıla oranla en çok düşen 3. oyuncu Gökhan Töre oldu. Geçtiğimiz sezon başında 14 milyon euro bonservis bedeli bulunan Töre’nin değeri şimdi 3 milyon euro dolaylarında.

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal