Cimbom’un Gol Umudu Sinan Gümüş!

Galatasaray'da esas mevkisi forvet olan tek futbolcu konumundaki Eren Derdiyok'un sakatlığının sürmesi Teknik Direktör Fatih Terim’i düşündürüyor.

15.10.2018-14:18 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-14:15) Cimbom’un Gol Umudu Sinan Gümüş!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcıları, forvet bölgesindeki tek alternatif olarak kalan Sinan Gümüş’ün adeta üzerine titriyor.

Milli maçlar için lige verilen aranın ardından Bursaspor ve Schalke 04 ile kritik iki karşılaşma oynayacak sarı kırmızılı ekipte Eren Derdiyok belirsizliği yaşanıyor.

Ekim ayının başında sakatlanan ve tedavisi devam eden deneyimli santrfor, Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto ve ligdeki Antalyaspor karşılaşmasına oynamamıştı.

Milli karşılaşmalar için lige verilen arada düzelmesi tahmin edilen 30 yaşındaki golcü, tam olarak hazır duruma gelemedi. Tedavi dönemi uzayan Eren Derdiyok'un son durumu teknik heyeti de kara kara düşündürüyor.

Fatih Terim, yaşanan bu sıkıntıyı Sinan Gümüş’le çözmeyi planlıyor. Eren Derdiyok'un hazır olmaması halinde sarı kırmızılıların Bursaspor ve Schalke 04 karşılaşmalarında en büyük gol silahı Sinan Gümüş olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal