Gianelli Imbula Kimdir? Gianelli Imbula Galatasaray’da

Galatasaray’ın kadrosuna katacağı iddia edilen Gianelli Imbula kimdir? Gianelli Imbula hakkında merak ettikleriniz bu haberimizde…

22.06.2018-10:33 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-10:31) Gianelli Imbula Kimdir? Gianelli Imbula Galatasaray’da

Gelecek sezon Avrupa’da ve Süper Lig’de iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray’da, transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Teknik direktör Fatih Terim’in mutlaka orta sahanın ortasına transfer istediği ve bu bölge için Imbula’da ısrarcı olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim de deneyimli teknik adamın isteği doğrultusunda Fransız oyuncu için harekete geçti.

Galatasaray yönetiminin Fransız orta saha ile büyük ölçüde anlaştığı ve Stoke City yöneticileriyle de yapılan pazarlıkta bir hayli ilerleme kaydettiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon Fransa’nın Toulouse takımında kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, güçlü fiziği ve tempolu futboluyla dikkat ön plana çıkıyor.

GIANELLİ IMBULA KİMDİR?

12 Eylül 1992 tarihinde Belçika’da doğan, Gianelli Imbula Stoke City forması giymektedir.

1.86 boyundaki orta saha, fubol kariyerine Fransa’nın Guingamp ekibinin altyapısında başladı. Ardından da sırasıyla Marsilya, Porto ve Stoke City formaları giydi. Geride kalan sezon Stoke City tarafından Toulouse takımına kiralanan yıldız orta saha Fransa Ligue 1’de 28 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Imbula’nın Stoke City ile sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal