Georges-Kevin N’koudou Kimdir? Georges-Kevin N’koudou Fenerbahçe’de

Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği öne sürülen Georges-Kevin N’koudou kimdir? Georges-Kevin N’koudou hakkında merak ettikleriniz haberimizin detaylarında…

22.06.2018-10:17 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-10:10) Georges-Kevin N’koudou Kimdir? Georges-Kevin N’koudou Fenerbahçe’de

Yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sarı lacivertli ekibin sportif direktörü Damien Comolli belirlediği futbolcuları değerlendirmeye başlayan Başkan Ali Koç'un listesinde birçok isim yer alıyor.

Kanarya’nın listesinde yer alan oyunculardan biri de Tottenham’da forma giyen Fransız kanat oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou… Fransız futbolcu ile temasa geçecek olan sarı-lacivertli idareciler, ardından da 23 yaşındaki oyuncunun kulübü Tottenham ile pazarlık masasına oturacak.

GEORGES-KEVIN N’KOUDOU KİMDİR?

13 Şubat 1995 tarihinde Fransa’da dünyaya gelen Georges-Kevin N’koudou, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’da görev yapmaktadır.

Kariyeri boyunca Fransa’nın Nantes, Marsilya, İngiltere’nin Tottenham ve Burnley takımlarında forma giyen kanat oyuncusu geçtiğimiz sezonun devre arasında Tottenham’dan Burnley’e kiralandı ve İngiltere Premier Lig’de 9 karşılaşmada forma giydi.

23 yaşındaki genç oyuncunun Tottenham ile sözleşmesi 30 Haziran 2021’de sona eriyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal