Garry Rodrigues Kimdir? Garry Rodrigues Transfer Haberleri

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olmasında önemli rolü bulunan Garry Rodrigues kimdir? Garry Rodrigues transfer haberleri gibi merak ettiğiniz şeyler bu haberimizde…

21.05.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-17:36) Garry Rodrigues Kimdir? Garry Rodrigues Transfer Haberleri

GARRY RODRIGUES KİMDİR?

27 Kasım 1990 tarihinde Hollanda'nın Rotterdam kentinde doğan Garry Rodrigues futbola 2004 yılında Hollanda’nın köklü kulüplerinden Feyenoord’un altyapısında başladı.

KARİYERİ

2007 yılında Feyenoord’dan Real SC takımının altyapısına geçen Rodriges, ilk profesyonel kontratını 2012 yılında Hollanda ekiplerinden ADO Den Haag ile imzaladı.

Ado Den Haag’da yeterince şans bulamayan ve tecrübe kazanması adına FC Dordrecht'a kiralanan kanat oyuncusu, kiralık forma giydiği FC Dordrecht ile 20 karşılaşmada 5 gol kaydetti.

2013 yılında Bulgaristan'ın en önemli takımlarından Levski Sofya'nın yolunu tutan Rodrigues, burada sadece 1 sezon forma giydi. Bulgaristan temsilcisiyle 36 karşılaşmada forma giyen Rodrigues, 2013'ün sonunda İspanya ikinci lig ekiplerinden Elche CF'ye transfer oldu. İspanya’da da yalnızca bir sezon forma giyen Rodrigues, 43 mücadeleye çıktı.

2015 yılında Yunanistan takımlarından PAOK'un yolunu tutan Yeşil Burun Adaları Milli Takımı oyuncusu, 2 sezon formasını giydiği Yunan temsilcisinin ardından, 2017 yılının ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer oldu.

AVRUPA’NIN ÖNEMLİ TAKIMLARI PEŞİNDE

Özellikle bu sezon mükemmel bir performans gösteren Garry Rodrigues için Avrupa’nın önemli takımları sıraya girmiş durumda. İngiltere’den West Ham United, Newcastle United, Almanya’dan Schalke 04, Fransa’dan Lyon, İtalya’dan Lazio gibi takımlar başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 33 karşılaşmada forma giyen yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda 9 kez fileleri havalandırırken 11 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu. Başarılı oyuncu gösterdiği performansla Galatasaray’ın bu sezon Spor Toto Süper Lig’i şampiyon tamamlamasında büyük pay sahibi oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal