Hakan Canbazoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hangi takımda yetişti?

Gazişehir Gaziantep ile oynanan play-off finalinde kurtardığı 4 penaltı ile BB Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesinde büyük pay sahibi olan kaleci Hakan Canbazoğlu finale damga vurdu. Peki, Hakan Canbazoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hangi takımda yetişti?

21.05.2018-17:12 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-17:12) Hakan Canbazoğlu kimdir, kaç yaşındadır? Hangi takımda yetişti?
Ankaragücü ve Çaykur Rizespor’dan sonra Spor Toto Süper Lig’e yükselecek son takımın belirleneceği Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Gazişehir Gaziantep karşı karşıya geldi.

Bursa'da oynanan Spor Toto 1. Lig play-off final karşılaşmasının 90 dakikası ve uzatma dakikaları 0-0 bitmiş ve penaltı atışları sonucu Gazişehir Gaziantep'i 5-4 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'e çıkan 3. ekip olmuştu.

Mücadeleye hiç kuşkusuz kurtardığı 4 penaltı ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor file bekçisi Hakan Canbazoğlu damga vurdu ve takımını Spor Toto Süper Lig'e taşıyan isim oldu.

HAKAN CANBAZOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1987 doğumlu kaleci Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giymektedir. 30 yaşındaki kaleci profesyonelliğe ilk adımı altyapısında futbola başladığı Galatasaray’da attı.

Galatasaray’da 21 yaş altı takımına kadar yükselen Canbazoğlu, ardından Sivasspor’un yolunu tuttu. Sivasspor ile de 21 yaş altı takımında şans bulabilen kaleci, sırasıyla Orhangazispor, Gölcükspor, Nazilli Belediyespor, İstanbul BBSK (şimdiki adıyla Medipol Başakşehir) tekrar Nazilli Belediyespor, Gaziosmanpaşa, Osmanlıspor ve Yeni Malatyaspor takımlarının formasını giydi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal