Galatasaray'ın Transferi Saracchi Bugün İstanbul'a Geliyor!

Galatasaray'ın Alman takımı RB Leipzig'ten 6 aylık süreliğine kiralık olarak istediği Marcelo Saracchi bugün İstanbul'a geliyor.

03.01.2020-09:38 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-09:29) Galatasaray'ın Transferi Saracchi Bugün İstanbul'a Geliyor!

Galatasaray'ın Alman takımı RB Leipzig'ten 6 aylık süre için kiraladığı Marcelo Saracchi bugün İstanbul'a geliyor. Uruguaylı yıldız oyuncu sağlık kontrollerinin sonrasında kendisini Galatasaray kulübüne katacak resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Sol bek mevkinde oynayan 21 yaşındaki oyuncu için kiralama ücreti ödemeyecek olan Galatasaray, Saracchi'ye RB Leipzig'den aldığı ücreti ödemeyecek. Alman takımı, Saracchi'yi 2018 yılında 12 milyon euro bedelle River Plate'ten almıştı.

Uruguaylı sol bek oyuncusu Saracchi bu sayede 4 Ocak 2019 tarihinde start verilecek olan antrenmanlara da ilk günden itibaren dahil olacak.

Geçen sezon 20 resmi karşılaşmada top koşturup 1 asist kaydeden, genç yıldız oyuncu bu sene 7 maçta oynama fırsatı yakaladı ve 1 gol attı. Saracchi'nin transferinin sonrasında 2.5 sezondur Galatasaray'da kariyerine devam eden Yuto Nagatomo'yla yollar ayrılacak. Leipzig'de beklediği forma giyme şansını bulamayan Saracchi, Galatasaray'da tekrardan yükselişe geçmeye hazırlanıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal