Galatasaray’ın Golcüsü İçin Sürpriz Teklif!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Galatasaraylı Eren Derdiyok’u kadrosuna katmak istiyor.

01.06.2018-10:50 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-10:49) Galatasaray’ın Golcüsü İçin Sürpriz Teklif!

Geride bıraktığımız sezonu 6. sırada tamamlayan Göztepe’de golcü arayışları sürerken, gündeme Galatasaray’ın tecrübeli forveti Eren Derdiyok geldi.

İzmir ekibinde Tamer Tuna’nın yerine gelen Bayram Bektaş’ın da onay verdiği Eren Derdiyok için Galatasaray’ın kapısının çalınacağı belirtildi.

Ege temcilsici, gelecek sezon başarılı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Transferde önceliği santrfor mevkisine veren sarı-kırmızılılarda kiralık olarak forma giyen Demba Ba ile yollar ayrıldı. Mevcut kadroda Nabil Ghilas ve Ömer Şişmanoğlu dışında golcüsü olmayan sarı-kırmızılı takım, Trabzonsporlu Hugo Rodallega'yı da listesine almıştı.

Yeni teknik direktör Bayram Bektaş'ın Kolombiyalı golcüye sıcak bakmadığı belirtildi. Bu gelişme sonrası yeni alternatiflere yönelen İzmir temcilsici, geride bırakılan sezonda Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Eren Derdiyok’u gündemine aldı.

Teknik direktör Bayram Bektaş'ın da kadroda görmek istediği Türk asıllı İsviçreli golcü için yönetimin girişimlere başladığı bildirildi. Deneyimli forvet geçen sezon sarı kırmızılı formayla çıktığı 19 maçta 3 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal