İngiliz Efsanesinden Zidane'a Destek!

İngiltere Championship ekiplerinden Derby Country’nin yeni teknik direktörü Frank Lampard Zinedine Zidane’ın Real Madrid’den ayrılma kararına destek verdi.

01.06.2018-10:38 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-10:35) İngiliz Efsanesinden Zidane'a Destek!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin efsanesi olan Frank Lampard, Real Madrid’in teknik direktörlüğü görevinden istifa eden Zinedine Zidane’a destek oldu.

Derby Country'nin yeni menajeri Frank Lampard, Zinedine Zidane'in Real Madrid’den istifasının anlayışla karşılanması gerektiğini belirtirken, Fransız teknik direktörün iyi bir tatili hak ettiğini vurguladı.

Frank Lampard'ın Zinedine Zidane’ın ayrılığına ilişkin açıklamaları şu şekilde: "İnsanlar bu işi severek yapıyor. Burada teknik direktör koltuğunda otururken kesinlikle kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Zinedine Zidane'ın planlarını bilmiyorum fakat belki de başka bir şey yapmadan önce bir tatile ihtiyacı olabilir. Teknik adamlığın doğası gereği bu meslekte yüksek baskı hissediyorsunuz. İnsanlar doğal olarak başarı istiyor, bunu kabul etmemiz gerektiğinin farkındayım. Yöneticiler, antrenörler uzun süre aynı takımda bulunmak zorunda değil. Belki Zidane bir molaya ihtiyaç duydu. Herkesin anlayışı farklıdır. Bence bize düşen tek şey Zidane’ın son üç sezonda yaptıklarını takdir etmek. Geriye dönüp baktığımız zaman Zidane'ın yaptığı şeylerin çok özel olduğunu görebiliyoruz. Eğer şu an bir tatile çıkmayı düşünüyorsa bunu kesinlikle hak etti."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal