Galatasaray'dan Hakan Çalhanoğlu'na 6 Milyon Euro!

Milan'ın gözden çıkardığı yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray'ın 6 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

14.10.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 14.10.2019-14:28)

Süper Lig’den 7 haftada 10 puan toplayan ve Gençlerbirliği maçından sonra ‘değişim’ sinyalleri veren Fatih Terim'in Hakan Çalhanoğlu için Milan’ın kapısını çaldığı ortaya çıktı.

BELHANDA YERİNE HAKAN ÇALHANOĞLU

Özellikle 3. bölgede istediği oyunu kuramayan sarı kırmızılılarda yeni bir oyun kurucu aranıyor. Belhanda'nın performansının düşük olması ve ilerleyen yaşı nedeniyle bu bölge için transfer arayışı içine giren Galatasaray'da hedef Hakan Çalhanoğlu. Bu transferi hem yabancı sınırı için hem de ülkemizi tanıdığı için isteyen sarı kırmızılı ekip Milan'ın kapısını 6 milyon euroluk bir teklifle çaldığı öğrenildi. 

Serie A’da bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ve sık sık taraftarların tepkisiyle karşı karşıya kalan Hakan’ın Galatasaray’a gelmeye son derece sıcak baktığı anlaşılırken, Boban’ın 6 milyon euro’luk öneriyi kabul etmediği kaydedildi.

HAKAN İÇİN DAHA YÜKSEK TEKLİF BEKLİYORLAR

2017 yılında Bayer Leverkusen’den 22 milyon euro’ya transfer edilen Hakan Çalhanoğlu için daha yüksek teklif bekleyen Milan şimdilik beklemeye geçerken 25 yaşındaki milli futbolcunun yanı sıra Biglia, Suso, Castillejo, Ricardo Rodriguez, Calabria ve Borini’nin de gözden çıkarıldığı ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal