Galatasaray'da Halil Dervişoğlu Transferi! Halil Dervişoğlu Kimdir?

Galatasaray genç oyuncu transferinde düğmeye bastı. Sparta Rotterdam forması giyen Halil Dervişoğluna teklif yapıldı.

17.07.2019-14:31 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-14:28) Galatasaray'da Halil Dervişoğlu Transferi! Halil Dervişoğlu Kimdir?

Sparta Rotterdam forması giyen 19 yaşındaki Türk santrfor Halil Dervişoğlu'na Trabzonspor ve Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ın da transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili ilk açıklama takımın teknik direktörü Henk van Stee'den geldi.

Henk van Stee, Algemeen Dagblad gazetesine yaptığı açıklamada Sarı Kırmızılılar'ın genç golcüyü istediğini doğrularken şunları kaydetti:

"Galatasaray'la transfer görüşmesi yaptığımız doğru. Ancak daha önce söylediğim bir şeyi tekrar etmek istiyorum: Ciddi bir görüşme yapabilmemiz için kabul edebileceğimiz bir teklifin gelmesi lazım.

Şimdiye kadarsa böyle şey olmadı. Açıkçası Türk kulüplerinden bıktığımı itiraf etmek zorundayım. Öyle tekliflerle karşımıza geliyorlar ki hiçbir şey yapamıyoruz. Halil bizden ancak uygun bir bonservis bedeli karşılığında ayrılabilir. Şu an için yalnızca Premier Lig'e gidebileceğini öngörebiliriz." dediği öğrenildi.

HALİL DERVİŞOĞLU KİMDİR?

8 Aralık 1999'da Hollanda'nın Rotterdam kentinde dünyaya gelen genç futbolcu aslen Trabzonlu'dur. Forvet pozisyonunda oynayan gurbetçi futbolcu Sparta Rotterdam altyapısında yetiştikten sonra aynı takımda bu sezon profesyonel oldu. Geçen sezon U21 takımında toplam 32 maça çıkan genç oyuncu 24 gole imza atarken 11 de asist yaptı.

Halil İbrahim Dervişoğlu aynı zamanda Türkiye Milli Takımlarının alt kategorilerinde de forma giyiyor. Takımıyla sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan futbolcu güçlü fiziğiyle de öne çıkıyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal