Emre Belözoğlu: ''Ben 60 Dakikalık Adam Değilim!''

Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı..

17.07.2019-14:28 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-14:24) Emre Belözoğlu: ''Ben 60 Dakikalık Adam Değilim!''

Fenerbahçe formasını 4 yıl aradan sonra tekrar giyecek olma heyecanı yaşayan 38 yaşındaki yıldız oyuncu iddialı açıklamalarda bulundu.

60 dakikalık adam değilim

''60 dakika oynar, çıkar’ diyorlar. Ben sahaya çıktım mı, 90 dakika boyunca terimin son damlasına kadar takımımın başarısı için savaşırım''

mre Belözoğlu 2014’te Fenerbahçe’nin son şampiyonluğunda kaptan olarak kupayı kaldırmıştı. Kaptanın bir sezon sonra Sarı-Lacivertliler’le ayrılan yolları 4 yıl aranın ardından yeniden kesişti.

Heyacanım hiç bitmedi

“Fenerbahçe’ye ilk imzayı atmış gibi hissediyorum. Şampiyonluğa açım. Geldiğim günden bu yana benim için ‘60 dakika oynar, çıkar’ diyorlar. Sahaya çıktım mı, 90 dakika boyunca terimin son damlasına kadar takımımın başarısı için savaşırım” dedi.

Kruse'nin kariyerine kimse laf edemez

“Kruse’nin kariyerine kimse laf edemez. Vedat Muriç’i geçen sezon tüm Türkiye yakından gördü. Rodrigues bizi kanatlardan ileriye götürecek, büyük katkı yapacak bir karakter. Kaleci Altay uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet edecek bir değer. Genç Allahyar’ın zamana ihtiyacı var. Murat Sağlam çok istekli, Boluspor maçından sonra onu tebrik ettim, mutluluğunu gözlerinden okudum.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal